Cinema

Queen creu en l'Oscar

La germana del cantant Freddie Mercury també ha elogiat l’actuació de Rami Malek

Queen creu en l'Oscar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula Bohemian Rhapsody està sent un èxit. Ja ha superat els 310 milions de dòlars de recaptació a tot el món i té les millors crítiques per part dels espectadors. Tant és així, que fins i tot el guitarrista de Queen, Brian May, ha opinat sobre la interpretació de l’actor Rami Malek com a Freddie Mercury. “És increïble. Sens dubte serà un dels nominats de la llista per als Oscar perquè s’ho mereix”, afirma May. “Habita dins de Freddie fins al punt que hem començat a pensar en ell com a Freddie. Un fet molt excepcional”, explica.

De fet, ell, Roger Taylor i la germana de Freddie Mercury, Kashmira Cooke, han elogiat l’actor per la precisió en el paper del vocalista de Queen. “És tot per a mi. Kashmira em va dir que era una pel·lícula emotiva. Em vaig asseure amb ella i el seu fill, i crec que estaven molt commoguts”, ha declarat l'actor.

Tanmateix, Malek ha fet saber que el guitarrista de la banda britànica li va fer arribar un missatge on s’hi veia el pòster del film en un autobús de dos pisos a Londres, acompanyat d’un text on May li deia que aquest fet esdevenia tancar un cercle per a ell, ja que s'havia adonat de la grandesa del grup, no només com en l’àmbit musical sinó com a figures de la cultura pop dignes d'una representació cinematogràfica.

tracking