En comú

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns

En comu

En comu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ANDORRA LA VELLA

TALLER DE CUINA El jovent que ha participat al Cuina sense pares ha après el procés artesanal d’elaboració d’embotits sense additius i han fet unes botifarres boníssimes a Cal Jordi de Ransol. Facebook La Central.

LA MASSANA

NIT DE TOTS SANTS Grans i menuts es van disfressar i s’ho van passar d’allò més bé al taller de maquillatge. A la nit, el Túnel del terror va aplegar molt públic a la plaça de Les Fontetes.Eduard Comellas.

SANT JULIÀ DE LÒRIA

VACANCES CULTURALS Els més petits han gaudit d’un munt d’activitats a la biblioteca de la mà d’Olga Cercós amb els seus contes dins la capsa i del pallasso Ruskus Patruskus. FacebookComú de Sant Julià.

ESCALDES-ENGORDANY

CUINA ORIENTAL Èxit de participació i molt bon ambient al taller de sushi. Els cuiners van acabar menjant els seus maquis i niguiris amb els pals, tot un plaer!Twitter Joventut EE.

ENCAMP

CONTACONTES Ha estat una de les activitats que més ha agradat als infants durant les vacances escolars. Els nens i nenes del Pas de la Casa van acabar fent una gran abraçada a la castanyera!Facebook Comú d'Encamp.

tracking