Medicina oriental

Un bon complement per a la medicina

Pot servir per evitar la ingesta d'ansiolítics

Un bon complement per a la medicina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada dia es prenen i s’abusa més dels medicaments. Des de petits els pediatres administren molts antibiòtics, cortisones i altres fàrmacs forts als nens. Sense mencionar els efectes secundaris dels medicaments, solament la resistència dels virus i microbis esdevindrà un greu problema quan l’organisme necessiti medicaments, que ja no tenen la seva eficàcia total en el tractament.

Cada vegada es necessiten medicaments més forts per controlar les malalties. En aquest punt, l’acupuntura pot millorar el sistema immunològic i així reduir la ingesta de medicaments i produir menys danys en l’organisme.

Un dels medicaments que estan augmentant el seu consum i que es poden prescindir són els tranquil·litzants, ansiolítics, somnífers i antidepressius. Avui en dia qui pot dir que no té estrès, que no té ansietat, que dorm tota la nit com un tronc? En aquest punt, l’acupuntura ajuda a produir morfina natural a l’organisme, ajudant així a millorar els símptomes de les malalties psicosomàtiques i no porten en la motxilla els efectes indesitjables, com la somnolència o l’atontament, que sí que produeixen els medicaments convencionals.

D’una altra banda, en el camp oncològic, els pacients després de les repetides sessions de quimioteràpia i radioteràpia es queden postrats i debilitats. En aquest cas, l’acupuntura pot reforçar-los i alleugerir les seves molèsties, perquè tinguin una qualitat de vida millor i puguin enfrontar-se amb més ànims i força per continuar la seva batalla contra aquesta malaltia.

tracking