EN COMÚ

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns, en imatges

Les colònies d'estiu d'EncampTWITTER COMÚ ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Setmana temàtica. La ballarina Pauline da Costa prepara les participants per a l’espectacle Un viatge pel món, un taller dedicat a les danses tribals africanes, balls orientals i coreografies contemporànies. Comú la Massana. Eduard Comellas.

Activitats de lleure. Com cada estiu, els infants de 3 a 14 anys es diverteixen als casals d’estiu amb gimcanes, activitats aquàtiques, jocs esportius, manualitats i sortides, entre altres.Comú Sant Julià de Lòria.

Horts del Sucarana. La setzena temporada d’horts als ter­renys del Sucarana, destinada a la gent gran, ja ha començat. El comú ha atorgat dinou horts als padrins i padrines.Comú Escaldes-Engordany.

Informadors turístics. Una cinquantena de joves de 16 a 20 anys donaran a conèixer la parròquia als turistes durant els mesos de juliol i agost.Comú Andorra la Vella.

Activitats 4x15. Les colònies d’estiu encampadanes ja han començat. Uns 160 infants i joves gaudeixen d’aquest primer torn ple d’activitats que giraran principalment entorn del cinema.Comú Encamp.

tracking