En comú

La setmana en imatges

Els principals actes i esdeveniments de la setmana als comuns, en imatges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Llar de jubilats. El comú d’Escaldes-Engordany va celebrar una sessió de motivació amb el lema Viure bé, sentir-se millor a la llar de jubilats, l’espai de vida i lleure destinat a acollir la gent gran. Comú d'Escaldes.

Consell d'infants. Dotze representants de cinc escoles van participar a la segona edició del consell d’infants. Les propostes es van centrar en la renovació de l’skate park i un espai de jocs cobert.Comú d'Andorra la Vella.

Propostes al comú. Els escolars d’Encamp i del Pas de la Casa van presentar una trentena de propostes a la sessió del consell d’infants. Entre elles, un carril bici per poder circular pel nucli urbà. Comú d'Encamp.

Diada de Canòlich. Mig centenar d’avis van prendre part en la Diada de Canòlich que cada any organitza l’Associació de la Gent Gran després de la festivitat. Comú de Sant Julià de Lòria.

Contacontes. La biblioteca comunal del Pas de la Casa va organitzar una nova sessió de contacontes per als més petits. En aquesta ocasió es va representar La llebre i la tortuga, una història de constància i emocions.Comú d'Encamp.

tracking