Esdeveniments

La Massana estrena un passaport gastronòmic digital per a les jornades de Cuina de Tardor

L'esdeveniment, que se celebrarà de l'1 d'octubre al 2 de novembre, compta amb la participació de 18 restaurants

Un dels plats de tardor de les jornades de cuina de la Massana

Un dels plats de tardor de les jornades de cuina de la MassanaComú de la Massana

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La 17a edició de les Jornades de Cuina de Tardor de La Massana se celebra de l’1 d’octubre al 2 de novembre, amb la participació de divuit restaurants i la novetat d’un passaport gastronòmic digital a través de l’app La Massana +.

Els usuaris que completin el passaport visitant tres establiments rebran un premi: una observació astronòmica guiada amb tast gastronòmic, unint gastronomia i astroturisme. Els menús se centren en la cuina de tardor amb productes locals com bolets, carns de caça i hortalisses, i plats creatius com galta de vedella amb ratassia, caneló de ragoût, o crema catalana al tequila. Hi participen restaurants com Borda Xica, Tapeo de Dario, Émo, Toc o Calma Espai Gastronòmic, entre d’altres.

tracking