La Massana
Les Jornades de Cuina d’Hivern clouran el diumenge
Una quinzena de restaurants participen en aquesta dissetena edició

Comensals a les Jornades de Cuina d'hivern de la Massana
La dissetena edició de les Jornades de Cuina d’hivern de la Massana Fogons clouran aquest diumenge, 2 de març, tot i que el menú Calçots s’allargarà fins al mes d’abril. En aquesta edició, una quinzena de restaurants han preparat plats típics dels mesos d'hivern, amb dosis de creativitat, que permeten gaudir de la cuina de muntanya. A les cartes dels diferents establiments s’hi poden trobar plats com les carxofes amb ou, foie gras i encenalls de pernil, la coca andorrana de verdures de temporada o el magret d’ànec fumat. Entre l’oferta del cicle gastronòmic s’hi pot trobar des d’un menú complet, a plats únics o tapes acompanyades de degustació de vins, segons informa el comú, tot apuntant que també hi ha tres establiments que ofereixen un menú de calçots, que s’allargarà fins al mes d’abril.