SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sancionats per entrar amb vehicles a la zona de Claror

El terreny protegit.

El terreny protegit.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El servei de circulació de Sant Julià de Lòria ha sancionat nou vehicles per no respectar el tancament de l’accés rodat a la zona de Claror, camp Ramonet, port Negre i coll de Finestres.

Segons informen des del comú, les sancions es van interposar diumenge passat a la tarda, a un grup format per vuit cotxes i una moto amb matrícules estrangeres, que havien traspassat la barrera tancada situada a sota de la collada de Pimes. Els infractors hi van accedir fent cas omís de la prohibició d’accés, que no s’aixecarà fins divendres vinent, segons va informar el comú.

Després de rebre un avís, efectius del servei de circulació amb el suport d’agents de la policia es van desplaçar fins al lloc dels fets. Un cop es va trobar els vehicles, i tal com estableix l’ordinació del 22 de juliol del 2020 reguladora de l’accés motoritzat i/o rodat al medi natural, la vulneració de les prescripcions que estableix té la consideració d’infracció administrativa. En aquest cas, i en virtut de l’article 15.4.c, se’ls va imposar una multa de 150 euros per vehicle que van fer efectiva la mateixa tarda que se’ls va enxampar.

El comú està estudiant la possibilitat d’implantar noves mesures per limitar els accessos a la zona i evitar que es tornin a produir episodis com el viscut el cap de setmana passat.

tracking