CULTURA

L’ONCA repassarà els millors musicals per iniciar el Jambo

El festival es farà en diversos espais del centre històric de la capital

Un concert de l’ONCA al Jambo de l’any passat.

Un concert de l’ONCA al Jambo de l’any passat.Fundació ONCA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), emparada pel Govern i Creand Fundació, tornarà a participar en el marc del Jambo Street Music 2024, que se celebrarà del 13 al 15 de juny, en diverses localitzacions del centre històric d’Andorra la Vella. El de l’ONCA serà el concert inaugural i tindrà lloc el 13 de juny, a les 20.30 hores, al carrer Maria Janer (escenari My Andbank), amb entrada lliure.

L’actuació, dirigida pel pianista i compositor andorrà Kic Barroc, vol ser un acte festiu amb una travessa musical des de Gershwin fins a ABBA, passant per Lloyd Weber, Guinovart o Disney. Aquest concert proposa un viatge en el temps, a través dels millors musicals del segle XX.

Sota el títol ‘musicals d’ara i sempre: de Broadway als Pirineus, el concert comptarà amb un duet de cordes de l’ONCA, Àlex Arajol (violí) i Jordi Claret (violoncel), i un trio de Jazz amb Kike Pérez (bateria), Brady Lync (contrabaix) i Kic Barroc (piano). A més a més, a la part vocal hi haurà un quartet format per Clara Renom (soprano), Laura Martin (mezzo), Martí Pons (tenor) i Miquel Gili (baix).

Per la seva banda, Oriol Vilella, director artístic del festival, comenta que “és un honor, un any més, poder fer una coproducció amb l’ONCA”. És emocionant veure com gent del país inicia projectes des de zero i que poden tenir un recorregut.

tracking