SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Ruta de la tapa bat rècords amb 9.200 racions venudes

En l’edició d’aquest any s’han repartit 2.300 tapes per dia

Un establiment participant.

Un establiment participant.Comú Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La 15a Ruta de la tapa ha conclòs amb la xifra rècord de 9.217 tapes venudes per les 9.829 que es van vendre el 2023, tot i que cal tenir en compte que l’edició de l’any passat va durar deu dies i enguany només s’ha concentrat en quatre, segons va informar el comú. Si es fan els càlculs del nombre de tapes venudes pels dies en què s’ha allargat la proposta, surt una mitjana de més de 2.300 tapes venudes cada dia.

Dels catorze establiments participants, tres han superat la xifra de més de 1.000 tapes venudes. En conjunt, si es té en compte que el cost de la tapa acompanyada d’una cervesa Estrella Damm o una altra beguda tenia un cost de quatre euros, la Ruta de la tapa ha reportat a les arques dels establiments 36.868 euros. El dia de més consum va ser divendres passat, amb un total de 3.327 tapes venudes, fet que va suposar uns ingressos de 13.308 euros.

Aquests registres donen una bona mostra del moviment que ha generat aquesta iniciativa plenament consolidada al teixit econòmic de la parròquia, afirma el comú. De fet, durant els quatre dies de durada de la Ruta de la tapa els carrers de Sant Julià de Lòria han estat plens de gent. Ara, només queda preparar la pròxima edició i lliurar els premis d’aquest any als restauradors en un acte públic que tindrà lloc el 29 de maig a la sala Sergi Mas laurediana.

tracking