Sant Julià 

La Ruta de la tapa bat rècords amb 9.200 racions venudes en quatre dies

L'edició de l'any passat havia durat deu dies 

Un establiment participant en la Ruta de la Tapa d'aquesta edició

Un establiment participant en la Ruta de la Tapa d'aquesta edicióComú SJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 15a Ruta de la tapa ha conclòs amb la xifra rècord de 9.217 tapes venudes per les 9.829 que es van vendre el 2023, tot i que cal tenir en compte que l'edició de l'any passat va durar deu dies i enguany només s'ha concentrat en quatre. Si es fan els càlculs del nombre de tapes venudes pels dies en què s'ha allargat la proposta, surt una mitjana de més de 2.300 tapes venudes per dia.

Dels catorze establiments participants, tres d'ells han superat la xifra de més de 1.000 tapes venudes. En conjunt, si es té en compte que el cost de la tapa acompanyada d'una cervesa Estrella Damm o una altra beguda tenia un cost de 4 euros, la Ruta de la tapa ha reportat a les arques dels establiments 36.868 euros. El dia de més consum va ser el divendres 10 de maig amb un total de 3.327 tapes venudes, el que va suposar uns ingressos de 13.308 euros.

Aquests registres donen una bona mostra del moviment que ha generat aquesta iniciativa plenament consolidada al teixit econòmic de la parròquia. De fet, durant els quatre dies de durada els carrers de la parròquia han estat molt plens de gent. Ara, només queda preparar la propera edició i lliurar els premis d'aquest any als restauradors en un acte que tindrà lloc el 29 de maig a la sala Sergi Mas.

tracking