LA MASSANA

La carretera d’Anyós estarà tancada del 21 al 24 de maig

El comú enderrocarà una part del mur contigu al despreniment

El tram afectat pel despreniment.

El tram afectat pel despreniment.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La Massana va informar ahir en un comunicat que la carretera secundària d’Anyós romandrà tancada del 21 al 24 d’aquest mes perquè s’hi han de dur a terme uns treballs per arreglar el tram que es va veure afectat per l’esllavissada del 19 d’abril. Concretament, el que s’hi ha de fer és enderrocar una part del mur contigu al despreniment.

Les obres no afectaran l’entrada a les urbanitzacions del Bosquet i el Cortalet. El tancament, segons va puntualitzar el comú, s’ha fet coincidint amb la setmana de vacances escolars amb l’objectiu de minimitzar l’impacte de les obres en la circulació.

En aquests moments ja s’ha acabat l’execució de micropilotatges i es pot accedir amb vehicle a les urbanitzacions. De cara a la setmana que ve, s’haurà de tallar l’accés rodat de dos quarts de deu del matí a dos quarts de set de la tarda per fer els treballs de connexió d’aquests micropilotatges, que permetran reforçar l’estabilitat del talús.

Durant aquestes hores, els veïns hauran d’aparcar el cotxe a l’aparcament habilitat a peu de carretera i accedir a les cases a peu. A partir de dos quarts de set de la tarda i fins a dos quarts de deu del matí de l’endemà podran accedir a casa amb vehicle. També caldrà tallar el carrer, durant els mateixos horaris el dia 22, mentre es facin les obres d’enderrocament.

tracking