NOVA FIGURA

Sant Julià destinarà 12.000 euros a la construcció del Llop de la Senyoreta

L'obra veurà la llum per Sant Joan

L'artista Roger Mas; la consellera de Cultura de Sant Julià de Lòria, Teresa Areny i el president de la Colla Gegantera, Jordi Díaz, durant la roda de premsa d'aquest dilluns al matí.

El comú anunciant la construcció de la nova figuraM.F

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria anunciava aquest dilluns la construcció d'una nova figura per als seus gegants. Es tracta del Llop de la Senyoreta, un gegant que des del mes d'octubre està elaborant l'artista Roger Mas a partir dels dibuixos del seu pare, Sergi Mas. Tal com publica aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), el comú ha destinat una partida de 12.000 euros per a la construcció de la peça. Malgrat que la previsió és que l'obra vegi la llum per Sant Joan, el termini d'execució de l'edicte s'allarga fins al 31 de desembre d'enguany.

La figura final tindrà unes mides de 2,5 metres de llarg, 1,5 d'ample i 4 d'alçada. Carme Rovira està elaborant la cobertura del cos mentre que Mas està treballant en el cap de la figura. El Llop de la Senyoreta esdevindrà la primera bèstia del país que traurà foc per la boca i, segons va manifestar el mateix autor, la idea és que el llop sigui "exageradament corpulent, voluminós".

tracking