ENCAMP

El comú invertirà 300.000 euros en la renovació de la sala de congressos

Es milloraran els sostres, la il·luminació i els lavabos, i es construirà una rampa que compleixi les normes d’accessibilitat

Sala de congressos del Complex esportiu d’Encamp.

Sala de congressos del Complex esportiu d’Encamp.ANA

detail.info.publicated
Encamp

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp va llançar dues convocatòries per a la reforma de la sala de congressos del Complex esportiu d’Encamp i la rehabilitació del viaducte que proporciona accés a la urbanització Hort de Godí. Les bases del concurs convocat per la corporació encampadana es van publicar el 24 d’abril passat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), a fi que les empreses constructores puguin presentar les seves propostes.

Així doncs, el projecte de la sala de congressos se centrarà principalment en la renovació dels lavabos, incloent-ne dos d’adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, així com la substitució del mobiliari i dels aparells sanitaris. Els treballs també inclouran l’enderroc de la rampa actual per a la construcció d’una de nova que compleixi les normes d’accessibilitat.

RENOVACIÓ DELS SOSTRES

Així mateix, la reforma que planeja el comú d’Encamp preveu la renovació dels sostres de la sala de congressos del Complex esportiu. En aquest aspecte, es millorarà el sistema de ventilació i calefacció, la instal·lació d’un nou sostre amb panells fonoabsorbents i una renovació completa de la il·luminació de la sala amb llums led. Segons les fonts consultades, la renovació de la sala costarà un total de 300.000 euros.

D’una altra banda, la rehabilitació el viaducte de la urbanització de l’Hort de Godí actualment presenta uns desperfectes que comprometen la seva durabilitat. S’han detectat problemes com el deteriorament en l’assentament del terreny d’ompliment cap al pont superior, problemes de filtracions d’aigua i de les arquetes cegues de residual i pluvial a la zona central del viaducte, a més d’aspectes superficials com la pintura. Amb aquest sentit, la corporació destinarà un total de 10.213,21 euros per a la seva remodelació.

Segons es detalla a la memòria del concurs convocat per la corporació, l’empresa constructora haurà de preveure les afectacions de circulació, que quedaran subjectes a l’aprovació del departament de circulació del comú d’Encamp. També cal destacar que les obres generaran un flux de vehicles i maquinària per l’avinguda Joan Martí.

tracking