ESCALDES

Ioga a l’aire lliure al parc del Prat del Roure

El comú ha organitzat la sessió d'ioga per a dissabte vinent

El comú ha organitzat la sessió d'ioga per a dissabte vinentComú Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes ha organitzat dins del programa Empodera’t una sessió del ioga a l'aire lliure per al dissabte 11 de maig a les deu del matí. L'activitat serà gratuïta i es realitzarà al parc del Prat del Roure, a càrrec de Suray Fernández de Kula Ioga que explicarà també els beneficis de la pràctica d’aquesta disciplina que connecta el cos, la respiració i la ment. Les participants hauran de portar roba còmoda i el comú facilitarà una estoreta per a cada una. En cas de mal temps, l’activitat es farà a l’entrada de la sala del Prat del Roure.

L’activitat pretén ser una introducció al ioga que té un component físic i psicològic, assenyala el comú en un comunicat. I destaca que la pràctica del ioga comporta beneficis com ara "mantenir a ratlla el dolor crònic, millorar la salut mental de les persones, reduir la fatiga i incrementar els nivells d’energia i millorar la memòria i la concentració".

Les places són limitades a deu persones i s'ha de fer una inscripció prèvia omplint el formulari que es troba al web del comú o bé dirigint-se directament al departament d’Acció Social.

Les activitats d'Empodera't continuaran al juny amb dues sessions de taitxí a l’aire lliure (8 i 22 de juny). Aquestes també es faran al parc del Prat del Roure i serà Manel Méndez de la Federació Andorrana de Wushu i Kung-fu l’encarregat de conduir-la i seran gratuïtes.

tracking