OBRES

Sant Julià destinarà 50.000 a la millora del passeig Valira

El tram va patir dimarts un despreniment de terra per l'augment del cabal

Caiguda d'una part del tram del riu

Caiguda d'una part del tram del riuComú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria invertirà fins a 50.000 euros per a millorar les condicions del passeig Valira, que aquest dimarts va ser tancat al públic arran d'un petit despreniment de terra que va tenir lloc per l'augment notable del cabal del riu.

Segons s'informa des de la corporació comunal, un cop avaluats els desperfectes, la reobertura del passeig es posposa fins que no s'hagin enllestit els treballs d'adequació del camí. Unes tasques que estan condicionades al cabal del riu que actualment és important. Com a mesura de seguretat, l'accés als vianants hi està restringit provisionalment des de dimarts.

El comú lauredià argumenta que ja fa alguns anys que no es destina cap inversió a aquesta zona de la parròquia a banda del seu manteniment. Aquest 2024, per tant, es procedirà a la consolidació dels murs, així com a la millora de les baranes i de la seguretat.

El passeig Valira connecta l'avinguda Rocafort amb la plaça Francesc Cairat i es va inaugurar el 2013 per apropar el riu al poble i oferir un nou indret d'esbarjo o per caminar.

tracking