LA MASSANA

Andoflora transformarà el nucli antic en un circuit floral

L’observació de les estrelles, novetat destacada de l’esdeveniment

Presentació d’Andoflora, ahir.

Presentació d’Andoflora, ahir.COMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated
La Massana

Creat:

Actualitzat:

Andoflora torna els propers 10, 11 i 12 de maig amb un programa carregat de novetats. La plaça de les Fontetes acollirà 25 estands de jardineria i artesania. La trentena edició de l’esdeveniment acollirà, com a novetat, un circuit floral que sortirà de la plaça i recorrerà el nucli antic de la Massana. Una altra de les propostes d’aquesta edició seran les observacions astronòmiques. La primera activitat serà diürna i gratuïta a la plaça de les Fontetes, en què es podran contemplar el Sol i la Lluna, i l’altra serà nocturna i de pagament a les Moles.

L’oferta d’Andoflora inclou un vessant gastronòmic, gràcies a la col·laboració dels restaurants de la Massana. D’una banda, hi haurà la ruta de la tapa Vermut amb flors, un recorregut per catorze establiments que prepararan una tapa especial per a l’esdeveniment. D’altra banda, els menús de catorze restaurants oferiran postres elaborades amb elements florals. En els dos casos, els participants podran votar les millors creacions.

La programació es completarà amb tallers i espectacles, tant concerts com actuacions de dansa o gimnàstica rítmica. Pujaran a l’escenari de les Fontetes artistes com Ishtar Ruiz, Old School, la Grossband o la DJ Madame. Durant els tres dies, Líquid Dansa oferirà una coreografia especial per a la 30a edició. El contrapunt popular el posarà l’Esbart Valls del Nord.

tracking