ORDINO

La Fira del bestiar subhastarà dues vaques de raça bruna

El 10% de la recaptació es destinarà a la Fundació Meritxell

Edició anterior de la fira.

Edició anterior de la fira.Comú d'Ordino

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de la Fira del bestiar d’Ordino, que tindrà lloc el primer cap desetmana de maig, del 3 al 5, subhastarà dues vaques de raça bruna per a restauradors i carnissers. L’acte tindrà lloc diumenge al matí i és una iniciativa sorgida de la taula de ramaders de la parròquia “per posar en valor la qualitat de la carn d’Andorra i d’Ordino”. La carn de la subhasta prové de les explotacions Cal Cametes de la Cortinada i Cal Saboyano d’Ordino, havent ja obtingut el reconeixement del segell de la Reserva de la Biosfera. El comú va informar ahir que el 10% de la recaptació es destinarà a la Fundació Nostra Senyora de Meritxell.

El recinte firal s’instal·larà a l’aparcament de la Tanada i la fira estarà acompanyada de diverses activitats culturals per a tota la família. El conseller de Turisme i Dinamització, Jordi Serracanta, va destacar la demostració d’oficis que durant tot el cap de setmana ocuparan l’Era Rossell amb ceràmica, vitrall, forja, filadora i fusteria.

Un altre atractiu serà el mercat de productors i artesans, obert dissabte de deu del matí a vuit del vespre, i diugmenge de deu del matí a cinc de la tarda. Per la seva banda, Museus d’Andorra oferirà entrada gratuïta al Museu Casa d’Areny-Plandolit de deu del matí a dues de la tarda, dissabte i diumenge, i dissabte de tres a sis de la tarda.

tracking