Fires

El mercat AD300 es trasllada als jardins i a l'era de casa Rossell

Tindrà lloc el dissabte 8 de juny

Mercat segona mà AD300

Mercat segona mà AD300Comú d'Ordino

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El mercat de segona mà i intercanvi AD300 arriba a la quarta edició i es traslladarà al pati, els jardins i l'era casa Rosell. Segons ha anunciat el comú, se celebrarà el dissabte 8 de juny i per participar-hi cal fer inscripció prèvia abans del 5 de maig.

El mercat té com a objectiu donar una nova vida a tota mena de productes: llibres, roba, complements, objectes de decoració, joguines, material escolar, entre altres. Vol ser un lloc on trobar tresors oblidats, objectes amb història i material útil alhora que es compleix amb el compromís del comú amb la reducció de residus i l'economia circular. Reutilitzar productes redueix la necessitat de fabricar-ne de nous, genera menys residus i comporta també un estalvi econòmic.

El comú facilitarà als paradistes taules i cadires per exposar el material, així com una carpa si estan ubicats a l'exterior. Els assistents que participin en la compra o intercanvi de material rebran com obsequi una bossa de roba reutilitzable fins a exhaurir existències.

tracking