Tradicions

Encamp tanca la diada de Sant Jordi amb la Festa de la Gent Gran

Més de 100 padrins i padrines han participat a l'activitat duplicant el nombre d'inscrits l'any passat

Festa de la Gent Gran per Sant Jordi

Festa de la Gent Gran per Sant JordiComú Encamp

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Encamp ha posat avui el punt final a la festivitat de Sant Jordi amb la tradicional Festa de la Gent Gran, que s’ha celebrat a la Sala de Congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, i el taller infantil ‘Feliç Sant Jordi! Dracs i roses’, portat a terme a la Biblioteca Comunal d’Encamp. Amb aquests esdeveniments s’ha tancat una diada i unes setmanes que han tingut la literatura com a eix vertebrador.

A les 16 hores ha començat la Festa de la Gent Gran, amb el berenar i tradicional ball posterior, la qual ha duplicat el nombre d’inscrits en comparació a l’any passat. Més de 100 padrins i padrines han gaudit de la coca i la xocolata però, abans, els membres de la corporació que hi han assistit, amb la cònsol major, Laura Mas, i el cònsol menor, Xavier Fernàndez, al capdavant, i els consellers comunals Joan Sans, Sílvia Ramond, Andreu Riba i Marta Pujol, els hi han fet entrega de les tradicionals roses i uns punts de llibre personalitzats.

La consellera de Recursos Humans, Afers Socials i Gent Gran, Sílvia Ramond, ha assenyalat que es tracta d’una cita “molt important i un moment de socialització dels nostres padrins i padrines. Aquest any estem especialment contents, ja que hem doblat la participació. Un fet que demostra que estan amb moltes ganes de fer trobades, de ballar i de gaudir”.

Tanmateix, a les 17.30 h, la Biblioteca Comunal d’Encamp ha acollit el taller infantil ‘Feliç Sant Jordi! Dracs i roses’, amb la qual els infants han pogut fer la seva pròpia cullera personalitzada, amb temàtica del drac de Sant Jordi. 

tracking