Cultura

La Xina serà la protagonista al cicle 'Geografies'

L'esdeveniment tindrà lloc a Ordino del 6 a l'11 de maig

Presentació del cicle 'Geografies'

Presentació del cicle 'Geografies'Comú d'Ordino

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La setena edició del cicle cultural 'Geografies' se centrarà en la Xina, coincidint ab el 30è aniversari de l'establiment de les relacions diplomàtiques entre la República Popular de la Xina i el Principat. 

L'esdeveniment se celebrarà la setmana del 6 a l'11 de maig, i aplegarà conferències i tallers pràctics de caràcter gratuït per acostar aquest país als assistents.

"Fer cabre la Xina en una setmana és un objectitu d'un optimisme cec, però com a mínim intentarem fer agafar ganes als assistents de saber-ne més" ha assenyalat Albert Padrol, durant la presentació del cicle aquest matí. A l'ace també hi han estat presents la consellera de Cultura, Mònica Armengol i el director d'Afers bilaterals i consulars del Ministeri d'Afers Exteriors, Andreu Jordi.

Els actes programats es distribuiran entre el Foyer de l'Auditori Nacional, la Biblioteca comunal d'Ordino i la llibreria la Trenca. La primera conferència, el 6 de maig a les 18:30 hores, anirà a càrrec Carles Pérez-Desoy, ambaixador d'Espanya a Andorra, que en el passat va estar en missió diplomàtica a Xina.

tracking