HIVERN

Caldea augmenta un 7% la facturació i arriba a 11 milions

El termolúdic ha començat la primera fase de les obres de revitalització de les instal·lacions 

Un dels espectacles que ha ofert Caldea aquest hivern

Un dels espectacles que ha ofert Caldea aquest hivernCaldea

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Caldea ha tancat l'hivern amb 11 milions de facturació que representen un creixement del 7% respecte al 2023, segons ha anunciat aquest matí. El termolúdic destaca que la pujada d'ingressos s'ha produït per l'augment del tiquet mig, la venda de serveis wellness i del nombre de socis del Club esportiu. 

Els responsables de l'spa termal indiquen que Caldea ha rebut 210.000 clients entre l'1 de desembre i el 14 d'abril i la despesa mitjana per visitant també ha pujat en totes les línies de negoci complementàries, com ara la dels tractaments, que ha incrementat un 8% les vendes. I remarquen que el club esportiu per a residents ara està complet i continua amb "molt bona tendència de creixement". La valoració que els clients han donat en les enquestes fetes aquest hivern ha assolit un 8,5 sobre 10, mig punt més que l'any passat, segons informa en un comunicat.

Caldea assenyala que ara manté obert un dels spas de dilluns a diumenge en la primera planta de l'edifici i els espais d'aigua més grans estaran tancats fins a finals del juliol. El termolúdic exposa que s'inicia així el projecte de transformació que durarà dos anys i mig amb l'objectiu de "reformular l'estratègia de la marca, la reforma integral d'alguns espais i la construcció d'un hotel a la Torre". La primera actuació aquesta primavera serà en la llacuna central que es reinaugurarà a l'agost per celebrar el 30 aniversari. L'any vinent es reformaran "altres àrees de banys i es crearan noves atraccions, es reambientarà el restaurant i es construirà un pont sobre el riu que connectarà la cara sud de l'edifici amb la ciutat". La finalització del projecte està prevista per al 2026 amb l'obertura de l'hotel. 

tracking