Medi ambient

Andorra la Vella estudia habilitar rutes culturals a Enclar

El comú s'està plantejant fer camins marcats, miradors i cartells informatius per potenciar la zona

Membres de l'actual majoria durant la campanya electoral presentant la propostaAgències

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella vol valorar la viabilitat i orientació estratègica per a la creació d'un espai natural protegit al massís d'Enclar. Per aquest motiu ha convocat un concurs per adjudicar aquests treballs amb la intenció d'analitzar si a aquesta zona de la parròquia, que és un espai natural protegit, es pot fer un circuit per donar a conèixer la riquesa cultural i natural de l'indret. I és que aquesta és una de les zones de més riquesa natural de la parròquia i també té un alt valor patrimonial, ja que hi ha el castell d'Enclar i sant Vicenç d'Enclar.

En aquest sentit, la intenció és que el circuit que es pugui crear en aquesta zona per promoure la seva riquesa pugui unir el vessant cultural i el natural i també es voldria implementar rutes per a les escoles, circuits curts en els quals es potenciï el vessant pedagògic. L'objectiu és, a grans trets, potenciar els camins marcats, instal·lar miradors i cartells informatius, tot seguint els criteris de sostenibilitat adients amb l'espai protegit on s'haurien d'instal·lar.

Les empreses interessades tenen fins al 2 de maig per presentar les seves propostes. Si l'estudi acaba determinant que impulsar aquests circuits és viable, les primeres accions ja s'implementarien de cara a l'any que ve.

tracking