Sant Julià de Lòria

Tret de sortida a la segona edició de 'Temps de jardí'

Una actuació de la companyia NS Danza ha inaugurat l'esdeveniment

L'espectacle ha tingut lloc a l'exterior de la biblioteca comunal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia NS Danza ha donat aquest divendres a la tarda el tret de sortida a la segona edició del cicle 'Temps de jardí' amb 'Un aneguet multicolor', una actuació basada en la història de l'aneguet lleig que busca revalidar els valors fonamentals entre els més petits. L'acte s'ha realitzat al jardí de la Biblioteca Comunal Universitària, on diverses famílies s'ha apropat per gaudir de les rialles, la música clàssica i la dansa contemporània dels professionals. Després de la bona acceptació de la primera edició que va aplegar al voltant de 200 assistents, el cicle d'espectacles torna un divendres al mes des del març al juny. La programació inclou tres espectacles més per a tots els públics.

El 19 d'abril serà el torn d'Aquafonia, el concert. Una actuació amb molt d'humor que permetrà als assistents viatjar per la música clàssica, moderna i tradicional a través d'instruments com aquafònics com ampolles. El 10 de maig arribarà el concert de Carles Cuberes, 'Papallones'. Una selecció de poemes musicats de Joana Raspall pensats per a un públic familiar. Temps de jardí es clourà el 14 de juny amb els 'Contes fets amb aire' de la companyia Nopatiskos Teatre. Històries d'animals, rius i plantes, entre d'altres.

Els espectacles, que tindran lloc al jardí de la Biblioteca Comunal Universitària – Museu Fàbrica Reig, seran gratuïts i amb aforament limitat.

tracking