CULTURA

Èxit de l'estrena de la temporada de Teatre de la capital amb 'Conspiranoia'

La pròxima cita serà l'11 d'abril a les 20.30 hores amb Tempest project, una adaptació de 'La Tempesta', de William Shakespeare

La representació de 'Conspiranoia' al Teatre comunalComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella va celebrar ahir l'estrena de la Temporada de teatre que enguany arriba a la 64a edició amb 'Conspiranoia'. Segons el comú, es van vendre totes les entrades i l'obra va tenir molt bona recepció entre el públic, tal com han informat avui a través de X (antic Twitter).

Ara, lapròximacita serà l'11 d'abril a les 20.30 hores ambTempestproject, una adaptació de 'La Tempesta', una de les darreres obres que va escriure William Shakespeareel 1612.

El 27 d'abril a les 18 hores arriba 'Somiatruites', de la Jove companyia nacional de Dansa d'Andorra i l'Escena Nacional. Una proposta de dansa contemporània feta per i amb gent del país, sota la direcció de Martí Güell i coordinat per Mònica Vega.

La Temporada es tanca el 9 de maig 20.30 hores amb 'La trena', una proposta LaPerla29, un dels nuclis de referència del panorama teatral català, amb un muntatge dirigit per Clara Segura.

tracking