Canillo

L'entrada al pont tibetà s'encareix un euro

L'equipament obrirà el 28 de març, un mes abans que l'any passat

El pont tibetà de la vall del Riu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pont tibetà de la vall del Riu de Canillo obrirà el pròxim 28 de març, un mes abans que l'any passat, iho farà amb una entrada més cara. El tiquet senzill per accedir a l'atracció i el que inclou el mirador del Roc del Quer s'apugen un euro i costaran 14 i 16,50 euros, respectivament. L'entrada per al mirador es manté en cinc euros. Del29 de juliola l'1 de setembre, període de màxima afluència, l'entrada al pont tibetà s'incrementa en dos euros (els tiquets s'enfilaran a 15 i 17,50 euros).

Aquesta temporada hi haurà dues novetats destacades al pont tibetà. Al juny es posarà en marxa l'activitat de Salt amb corda elàstica. A més, els visitants podran gaudir del nou servei de bar.

En la roda de premsa posterior al consell de comú el cònsol major, Jordi Alcobé, ha afirmat que el comú treballa perquè l'any que ve el pont tibetà obri tot l'any, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

En la sessió també s'ha aprovat incrementar les sancions per aparcar al carrer per un període superior a 48 hores de sis a cent euros.

tracking