INFRASTRUCTURES

El comú projecta aparcaments amb mòduls prefabricats per incrementar les places

La proposta, inclosa en el pressupost aprovat avui, de 53,8 milions d'euros

Sessió comú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella projecta habilitar aparcaments amb mòduls prefabricats per incrementar el nombre de places als pàrquings comunals. De moment la proposta és embrionària i encara s'ha de desenvolupar, però s'ha reservat una partida del pressupost per a l'exercici 2024 per finançar-la.

Aquest sistema permetria multiplicar la capacitat dels aparcaments per dos i, fins i tot, per quatre. Aquesta solució a la manca d'espais per estacionar al centre de la parròquia s'ha plantejat durant el consell de comú d'avuia la tarda.

En el ple, també s'han aprovat els comptes, de 53,8 milions d'euros. D'aquests, 9,5 es destinen a inversions, de què cal destacar la reforma de la plaça del Poble (500.000 euros), el pla integral de reforma de voravies (416.000), la digitalització de la xarxa d'aigua potable (500.000), el projecte d'habitatges a preu regulat del Cedre (500.000 euros) i el programa Reviu (150.000), que finançarà els particulars perquè puguin reformar pisos per destinar-los a lloguer a preu regulat durant un període que estableixi el comú.

tracking