PLANIFICACIÓ URBANÍSTICA

Coma reafirma que el pla d'urbanisme vol el consens i no la confrontació

El consell s'inicia amb un minut de silenci dedicat a Pere Armengol

Minut de silenci dels membres del Consell en mostra de condol per Pere ArmengolComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sessió comunal celebrada a Ordino aquest dijous ha tornat a tenir el POUP, en exposició pública fins al 6 de març, com a centre del debat. Enric Dolsa ha demanat tenir una còpiade la carta que va ser lliurada per l’Associació de Propietaris de Terres als cònsols. Coma li ha explicat que el document es mostrarà a tots els consellers,juntament amb la resta d’al·legacions que es presentin fins acabar el període d’exposició. Coma ha reiterat que amb el Pla d’’Urbanisme es vol trobar el màxim de consens i no la confrontació, com a resposta a la polèmica generada.

Quant a les alegacions, es preveu que a partir del dia 7 comenci l’anàlisi de totes les al·legacions presentades, individuals i col·lectives, que a data d’avui són vint-i-cinc.

La sessió comunal s'ha iniciat amb un minut de silenci dedicat a l’excònsol i exconseller Pere Armengol, que va traspassar dimarts 27 de febrer. Tots els membres del consell s'han unit a la mostra de condol ila cònsol major ha excusat l’absència de Mònica Armengol, consellera d’Educació, Cultura, Joventut i Benestar Social, filla de l'exconseller.

tracking