Mostra

Exposició fotogràfica italiana de sensibilitazació amb el medi ambient

El Palau de Gel de Canillo acull ‘Rutes Italianes: Muntanyes, Alpinisme, Canvi climàtic’ de Fabiano Ventura fins al 15 de març

Inauguració de la mostra de Fabiano VenturaComú Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Palau de Gel de Canillo acull des d’aquest dijous i fins al proper 15 de març l’exposició fotogràfica italiana ‘Rutes Italianes: Muntanyes, Alpinisme, Canvi climàtic’de Fabiano Ventura.

La mostra arriba a Andorra després de fer ruta arreu amb l’objectiu d’explicar, a través de l’alpinisme, com es pot entendre el territori de muntanya, els valors que aporta aquest entorn i la importància de la consciència ambiental en les pràctiques de l'accés als hàbitats naturals.

L’exposició està coorganitzada pel Ministeri d'Afers Exteriors, l'ambaixada d'Itàlia a Madrid i el Comú de Canillo en base al projecte del Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació Internacional d'Itàlia i l'associació sense ànim de lucre Macromicro. La inauguració, que s’ha dut a terme aquest dijous, ha comptat amb la participació del cònsol honorari d'Itàlia a Andorra, Alberto Rossi, el conseller del departament de Promoció Turística i comercial del Comú de Canillo, Alex Kinchella, i el director d’Afers Bilaterals i Consulars del Ministeri d’Afers Exteriors, Andreu Jordi.

tracking