Andorra la Vella

Restriccions per la instal·lació de les 42 noves bigues del viaducte de Doctor Vilanova

Els treballs de l'última fase de la reforma comencen dilluns

Estat actual de les obres del viaducte de Doctor VilanovaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La reforma del viaducte del carrer Doctor Vilanova de la capital entra dilluns en la darrera fase amb la col·locació de les 42 bigues de grans dimensions que sustentaran la infraestructura, segons anuncia el comú. La instal·lació comporta "una operativa molt específica i complexa mitjançant una grua de grans dimensions capaç de suportar grans quantitats de pes", explica la corporació en un comunicat.

Els treballs provocaran restriccions de pas per als vianants i amb tancament de l'accés als aparcaments Centre Ciutat Vinyes per la plaça Rebés des del 19 al 23 de febrer i des del 26 al 28 febrer mentre les grues estiguin operatives. El comú remarca que les tardes del 26 i del 27 de febrer el Centre de Congressos i l'edifici de Govern estaran tancats pels treballs a la part baixa del viaducte i quan les bigues sobrevolin els dos immobles.

La maquinària de 23 metres de llargada i un braç de 60 metres de longitud pot carregar fins a 450 tones i vindrà expressament a Andorra per col·locar les bigues. El vehicle especial serà muntat amb 3 tràilers addicionals que portaran els contrapesos per estabilitzar la grua i fer les maniobres de càrrega amb seguretat, detalla el comú. Dilluns 19 de febrer la grua estarà a la zona de la plaça Rebés i a partir del 26 de febrer treballarà des de l'encreuament amb el carrer Prat de la Creu.

tracking