CARNAVAL

L'Ossa actualitza el vestit habitual per nou attrezzo

Entre les crítiques s'hi van trobar l'habitatge, les subcontractacions i un repàs a la revista 'Jueves'

Tradicional Ball de l'OssaComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació del tradicional Ball de l'Ossa va tenir lloc ahir a la tarda, on la principal protagonista, l'Ossa, va canivar de "pell", ja que es va actualitzar l'atrezzo per tal de conservar el que fins ara havia estat el vestit habitual i el que ara fa dos anys va protagonitzar la declarció, com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. Exepcionalment, es van poder veure dues osses, durant la representació, presencialment per escenificar aquest canvi. Joan Sans, conseller de Cultura, Infància i Joventut va destacarque “un any més la sàtira és la protagonista del Ball de l’Ossa, on a més enguany s’estrena un nou attrezzo del personatge per tal de conservar el vestit antic”. Sans va felicitara tots els actors i actrius i a la Comissió de Festes per seguir “preparant i innovant amb moltes ganes aquesta representació perquè el Patrimoni Immaterial segueixi ben viu i perduri al llarg del temps”

L’edició d'aquest any va estarcarregada de comicitat i d’actualitat política. Alhora va estarmarcada per les dificultats per accedir a l’habitatge, les subcontractacions laborals i les condicions dels treballadors, així com diversos temes d’actualitat comunal com la nova figura del parc de l’Ossa, les futures obres de la plaça dels Arínsols, el concert de Sant Joan o els preus dels centres esportius.

Els cònsols, Laura Mas i Xavier Fernàndez, i l’actual conseller menor, Nino Marot, van rebre rebut la seva estrella del “hall of fame” situat a la Sala de Festes durant les festes i que va servir, com a excusa, per retre homenatge, per part de la Comissió de Festes, a tots les anteriors membres de la Comissió.

Avuiserà el torn de l’Operació de SM el rei Carnestoltes, que enguany és el cònsol menor, Xavier Fernàndez. L’espectacle de l’Operació, que tindrà lloc a les 22.30 de la nit de demàdimartsi serà protagonitzada pels membres de la Comissió de Festes.

tracking