La Massana

L'avinguda Sant Antoni quedarà tallada mitja hora per la rua infantil de Carnaval

Els vehicles tenen com a alternativa el pas per Anyós

Cartell de Carnaval de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns vuit-cents cinquanta infants de la Massana de les escoles andorrana i francesa i de l’Àgora desfilaran el dia 9 de febrer pels carrers de la parròquia per lluir les seves creacions a la gran rua infantil de Carnaval.

La rua començarà a les 11 hores, amb la concentració de tots els infants a la plaça de l’Església. El carrer major quedarà tallat al trànsit a partir d’aquesta hora. Un quart d’hora més tard, a les 11.15 hores, es tallarà la circulació a l’Avinguda Sant Antoni, per poder garantir la seguretat dels infants, que aniran fins a la rotonda de davant de les Fontetes i des d’aquí tornaran cap a la plaça de l’Església. Es preveu que el trànsit es torni a restablir cap a les 11.45 hores. Durant aquesta mitja hora, els vehicles tenen com a alternativa el pas per Anyós.

D’altra banda, diumenge 11 de febrer, hi haurà el concurs infantil de disfresses a la sala de la Closeta. De les 16.30 hores a les 17 hores es podran fer les inscripcions i, un cop enllestides, començarà el concurs, que premiarà diferents categories, com per exemple, l’originalitat o el component sostenible.

També s’ha programat el taller “Per Carnaval, fes l’animal”, una activitat artística organitzada per la Capsa. Serà dijous, 15 de febrer i cal fer la inscripció prèvia al telèfon 344506.

tracking