Encamp

L'aparcament de la Terra de la Coma Llarga obrirà al juny

L'equipament tindrà 142 places

Treballs de moviment de terres per fer l'aparcament de la Terra de la Coma Llarga a EncampComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs de l'aparcament de la Terra de la Coma Llarga ja estan en marxa amb la previsió de poder obrir l'equipament en 4 mesos amb unes 142 places, segons informa el comú d'Encamp. El conseller d'Obres Públiques i Urbanisme, Benjamí Rascagneres, ha manifestat que "amb els treballs de construcció engegats, i de complir-se les previsions, a principis de juny podria estar en servei".

Les obres han començat amb el moviment de terres per adequar el terreny al centre de la parròquia,situat en un solar que voreja el carrer del Mirador, que es fa en substitució de l'espai de Terres Primeres i també el de Sant Miquel on els propietaris aixecaran edificis d'habitatges.La consellera d'Infraestructures i Manteniment, Sabrina Grégoire, ha destacat que el nou pàrquing és "una alternativa per no disminuir el nombre de places al centre, tan necessàries per als ciutadans i visitants".

L'aparcament forma part d'un projecte amb 300 metres quadrats de zona enjardinada on es plantaran 32 arbres per reduir l'escalfament dels vehicles, i es farà servir "escorça de pi al terra de la zona enjardinada per limitar les necessitats d'aigua de les zones a regar", indica la corporació. I tindrà dos punts de recollida d'escombraries. El comú detalla que un estarà instal·lat a l'entrada per la part del carrer del riu Blanc i l'altre, a l'entrada a tocar de la rotonda de l'antic telecabina, amb dos punts tancats de recollida d'andròmines. També hi haurà un nou pipicà per donar servei a la zona del carrer Mirador.

tracking