Escaldes-Engordany

Tallers de ioga i taitxí al programa Empodera't

La pròxima activitat serà una sessió de risoteràpia el 6 de febrer

Taller anterior sobre art expressiu a càrrec de Judit RodrigoComú d'Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Escaldes-Engordany organitza tallers de ioga i taitxí, així com una sessió de defensa personal femenina, com a partde la programació d’activitats d'Empodera'tque impulsa el Departament d’Acció Social i que està adreçat adones amb l'objectiu d'incentivar "l’empoderament individual i col·lectiu", segons informa el comú.

El pròxim taller que hi ha programat és el de risoteràpia, a càrrec deSilvia Dosta, el 6 de febrer a la sala Prat del Roure. El 7 de març, al mateix lloc, hi haurà una masterclass de defensa personal femenina dirigida per Xavier Herver. El18 d’abril, Cyrille Ferrandis oferirà un taller de sabons naturals a la Llar de Jubilats i el 18 de maig,Suray Fernández durà a terme unasessió de ioga a l’aire lliure al parc del Prat del Roure. La darrera activitatseran dues sessions de taitxí a l’aire lliure deManel Méndez, el 8 i 22 de juny, al mateix lloc. El taller de risoteràpia té un cost de tres euros i el de sabons naturals de 5, mentre que la resta és d'entrada gratuïta.

Empodera’t ja ha dut a terme aquest mes la primera activitat de la programació amb untaller sobre art expressiu de Judit Rodrigo.

tracking