TRADICIONS

Nits de disfresses temàtiques al Carnaval d'Encamp

Les inscripcions estaran obertes fins al 9 de febrer

Presentació del Carnaval d'Encamp 2024@comuencamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú i la comissió de Festes d'Encamp han presentat avui el programa d'actes de l'edició 2024 del Carnaval d'Encamp que una vegada més, tematitza les nits de disfresses de dissabte, diumenge i dilluns. Aquest any ho han fet al voltant del món del cinema i la proposta inclou tres idees: cinema d’animació,sota el títol "FantasyWorld", eldissabte; cinema dels 80 i dels 90, amb el títol "Cinema Legends" eldiumengei cinema de ciència ficció eldillunsamb la nit "Myhero", "amb la voluntat d’incentivar la participació al concurs de disfresses", en paraules del representant de la Comissió de Festes,Alejandro Gonçalves.

El Carnavald’Encamp començarà eldissabte10 de febreramb la tradicional penjada del Sa Majestat el Rei Carnestoltes i l’actuació de l’Esbart Sant Romài continuarà fins aldimecres14 de febrer,que clourà amb els focs artificials de fi de festa.

Laprogramació inclou totes les representacions tradicionals,que en paraules delrepresentant de la Comissió de Festes, Christian Fernandes, "es preveuen més carregades de sàtira i humor teninten compte les recents eleccions comunalsi generals de l’any passat"i també"d’una gran varietat d’actes per a tots els públics",amb espectacles musicals i de màgia, discjòqueis, comDJMon, Toni Pereto Guillem dels Buhos, i grups de música més tradicionals per als més grans.

Pel que fa al concursde disfresses, i en concret a les categories de comparses i carrossesdedissabtea la tarda,les inscripcions ja estan obertes i es poden ferenviant un correu acdfencamp@gmail.comabans del dia9 de febrer. L'entrega de premis, conjuntament amb els premis de les disfresses temàtiques de les nits de cinema, es farà eldiumenge,a les 23.45 hores,a la Salade Festes.

El concursi l’entregade premis de les disfresses infantils serà eldiumenge,a les 17.30hores,a la Sala de Festes del Complex durant la festa 'Just Dance'. El conseller comunal, Joan Sans, ha explicat queper guanyar en visibilitats'ha habilitat unawebdelCarnaval d’Encamp"en el qual la gent podrà veure, no solament aspectes com el cartell o la programació de la festivitat, sinó que també podrà descobrirla històriaque envoltael Carnaval d’Encampi altreselements del nostre patrimoni immaterial,amb un petit històric i diferents peces informativesi audiovisuals".Aquesta webs'anirà completant amb la informació històrica a poc a poc durant els pròximsmesos.

tracking