Música

Un miler d'assistents al SAM de la Massana

Un vermut musical i una matinal de corals ha clòs el festival aquest migdia

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves durant la seva actuacióEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sant Antoni Música (SAM) de la Massana ha clòs aquest migdia després de tres jornades de música, més d'una desena d'artistes i un miler d'assistents, aproximadament, segons informa el comú. El festival ha clòs aquest migdia amb una matinal de corals i un vermut musical. El teatre de les Fontetes ha acollit a les 10.30 hores el Cor de Gospel, seguit de la Coral Casamanya i la Coral Sant Esteve, i a les 12 hores ha actuat The Hanfris Quartet. El vermut musical ha posat fi a la darrera jornada del festival amb les actuacions musicals de les autores Eugènia Correia i Helena Marsol.

El SAM ha deixat "molt bones sensacions tant per part dels artistes com del públic", segons ha informat el comú, en què va donar el tret de sortida dimecres.La consellera de Cultura, Igualtat i Participació Ciutadana, Alexia Verdaguer, ha valorat "molt positivament" les propostes artístiques i ha assegurat posar en valor "la connexió que s’ha establert entre el públic i els artistes".

La Ludwig Band va ser l'encarregada de traçar el camí cap a un cap de setmana ple de música de tots els estils. Al dimecres inaugural també van actuar ESE (Sara Núñez), amb la seva música delicada i intimista, i Lluís Cartes, que va portar el seu espectacle 'Poetes'.

El planetari ha acollit dues propostes de música experimental, de Mireia Clua amb un violí i les seves improvisacions, i de Joina que va oferir un recital en el qual va combinar el pop amb la música urbana. Tant Clua com Joina van aconseguir connectar amb el públic, assegura el comú.

La connexió també va estar present entre Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves i el públic que va omplir el teatre de les Fontetes. Va ser un concert íntim, en que Gavaldà va reivindicar les imperfeccions i va interpretar el seu nou tema 'Meva'. El concert va cloure amb tot el públic dempeus, corejant les mítiques cançons 'Bon Dia' i 'Està plovent'.

El teatre de les Fontetes també va ser l’escenari de Kic Barrock, que va oferir un concert de jazz, acompanyat del cantant Àlex Murga, i de la matinal de corals, amb el Cor de Gospel, la Coral Casamanya, la Coral Sant Esteve i The Hanfris Quartet.

El tercer escenari del SAM ha estat la Minjadora del Sinquede amb la Nit + Dura. La banda de rock dur Awake va aconseguir que els assistents ballessin durant prop de tres hores. També van aconseguir portar els seus incondicionals a les Fontetes tant Four Flags, amb el seu pop rock, per primer cop en format acústic, com Rokyo i Speaker Cabinets, que van atraure un públic més jove.

tracking