La Massana

Música i cultura popular a la festivitat de Sant Antoni

La cantautora andorrana ESE obre la celebració amb una actuació al Planetarium

La banda Ludwig Banda actuarà el dimecresComú de la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La celebració de la tradicional escudella de Sant Antoni de la Massana vindrà acompanyada d'actuacions musicals, el Sant Antoni Música (SAM).La festivitat, que comença demà passat i s'allarga fins el 21, comptarà amb l'obertura de la cantautora andorrana ESE, una artista que fusiona diferents estils i que actuarà al planetari de la plaça de les Fontetes. Tot seguit, hi serà la bandaLudwig Band, "que està revolucionant el panorama català gràcies a les seves lletres agudes i el seu esperit satíric", segons informa el comú massanenc.El sextet d’Espolla portarà al teatre de les Fontetes el seu darrer treball 'Gràcies per venir', el seu tercer disc de llarga durada, i també l'andorràLadis Baró, jove artista emergent amb una proposta pop.

El SAM farà una pausa el dijous i continuarà de divendres a diumenge amb un cartell de diferents estils musicals, des del clàssic-experimental de Mireia Clua al pop de Baró, el jazz de Kic Barrock, la música indie de Speacker Cabinets i Rokyo o el rock dur-punt rock d’Awake, Ineclipse i Un sábado cualquiera. Dissabte serà el torn de Lluís Gavaldà, acompanyat de Joan Pau Chaves.

Prop de 4.500 espectadors al Planetarium

El Planetarium Go i l'Estelarium han acollit a 4.467 persones des del mes passat i fins ahir. Els dies de màxima afluència han estat alguns festius, com ara la Puríssima i elNadal, segons el comú.

tracking