ENCAMP

Maceo Plex serà un dels caps de cartell del festival Hibernation

Deborah de Luca, Nto, Denis Horbat o l’espectacle ‘Harmonik Control’ en són altres de les actuacions destacades

Un dels concerts de la passada edició.HIBERNATION

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició del festival Hibernation, que enguany se celebra del 21 al 24 de març, ja té gairebé tancats tots els caps de cartells, tal com afirma Ricard Capdevila, el director de la promoció de l’esdeveniment: “Recentment hem pogut confirmar Maceo Plex, i només ens quedaria un cap de cartell, que publicarem d’aquí a poc per tenir tot el cartell tancat” va detallar Capdevila. A més de l’esmentat, entre els grups que hi participaran i que s’han anat revelant en les darreres setmanes destaca la napolitana Deborah de Luca, Nto, Denis Horbat, Toom Pooks amb Sebass, que presentaran Harmonik Control, units a noms tan coneguts i ja desvelats com I hate models o l’espectacle Turbulences, fruit de la col·laboració del productor Popof i l’artista Space 92.

Capdevila també va destacar la presència d’artistes nacionals: “Gaudirem de 13 o 14 actuacions nacionals. Som l’únic festival que té tanta presència nacional, i per nosaltres això és molt important”. Entre altres, el director en va destacar Richy Vuelcom & Saxattack, que actuaran a la Plage Blanque i al Mainstage i que són la nova aposta nacional.

Les vendes del festival van començar a l’octubre i tant per Capdevila com per Hugo Sautarel, promotor i fundador de l’esdeveniment, “van molt bé, fins i tot millor que l’any passat” va apuntar Sautarel, tot i que de moment prefereixen no parlar de xifres concretes. “Enguany hem fet molts paquets diferents i tots tenen molta sortida” va explicar Capdevila, que va destacar les entrades al backstage “que et permet viure una experiència al darrere de l’escenari i estar més a prop dels DJ”, així com les entrades amb l’allotjament o un forfet. Tant Sautarel com Capdevila considerar positiu l’impacte que té l’aposta d’allargar el festival un dia més, aquest 2024. En lloc de començar divendres, el tret de sortida serà dijous. “Aquesta decisió ha fet que la gent s’ho agafi encara amb més ganes” van afirmar.

Dels quatre escenaris on es desenvoluparà l’esdeveniment, van subratllar que l’escenari de La Polar comptarà amb una carpa tancada i funcionarà tota la nit; hi haurà, doncs, dos ambients que es mouran entre el techno i el house, i que disposaran d’una decoració innovadora. “És un festival amb ànima i història, que ja té un important suport del públic, capaç de reunir les diferents tendències de l’electrònica i en el qual tenen cabuda públics de diferents generacions, no només gent jove” va concloure Sautarel.

Després d’una exitosa preparty a Londres amb el grup Labyrinth i Bérenguere, on van vendre totes les entrades, les promocions continuen, i tenen previstes més preparties el 19 de gener a The Boss, al Tarter, el 20 de gener, a La Fabuleuse Cantine de La Rochelle i el 26 gener al Club M7 de Barcelona. Sautarel va destacar que el fet d’haver aconseguit recentment el premi al millor Festival de 5000 persones en el Heavent Festival Awards de París ha ajudat a “consolidar-ne la imatge i aconseguir credibilitat en l’àmbit europeu, i ens ha facilitat poder arribar a més públics i artistes de renom”.

tracking