Consell de comú

Ensisa tanca la temporada amb 2,2 milions d'euros de beneficis

La societat, juntament amb SETAP365, ha assolit uns ingressos de 76,5 milions d’euros

Reunió del consell de comú aquest migdiaComú de Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ensisa, la societat que gestiona els sectors de Soldeu-el Tarter, ha tancat els comptes de la temporada 2022-2023 amb uns beneficis, després de pagar impostos, de 2,2 milions d’euros, segons ha revelat avui el consell de comú de Canillo.Ensisa i SETAP365,les societats que gestionen Soldeu-El Tarter i Pal-Arinsale va assolir uns ingressos totals de 76,5 milions d’euros i unes pèrdues d'1,2 milions que, segons assegura en un comunicat el comú, estan atribuïdes a la integració d'EMAP i Ensisa.

Durant la sessió el comú ha autoritzat l’ampliació de capital corresponent a la recompra de les accions preferents d’EMAP. En concret, el comú de la Massana ampliarà un 1,99% per un valor de 2,9 milions d’euros que ha de permetre a la corporació massanenca passar del 19,96% al 21,95% de les accions dins del holding SETAP365. També està pendent l'aprovació del’entrada al capital de SETAP365 dels accionistes minoritaris de la societat ENSISA, transferint les seves accions a la societat mare. A partir d’aquestes dues actuacions es procedirà a modificar el pacte de socis i els estatuts de les dues societats.

Durant la sessió de consell d’avui també s’han aprovat les ordinacions dels preus públics i dels tributs de l'any vinent amb un increment d’algunes de les tarifes d’un 5%.

tracking