Propostes socials i mediambientals al consell d'infants

Els cònsols traslladaran les iniciatives al proper comú

Consell d'infants d'OrdinoComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ordino ha celebrat avui la sessióordinàriadelconselld'infantsen quèels alumes de l'escola andorrana i francesa han presentat les propostes que volen tirar endavant aquest curs escolar. Es tracten d'iniciatives ambientals i socials que els cònsols han valorat positivament i que s'han compromès a traslladar al pròxim comú que surti escollit en les eleccions del 17 de desembre.

Els alumnes han proposat una tarda mensual a la Casa Pairal per compartir amb els padrins. De la mateixa manera, els alumnes han posat damunt la taula un lloc de compostatge prop de l'escola per reciclar restes de menjar i impulsar un grup de voluntaris per ajudar gent de la parròquia que ho necessiti.

L'escola francesa ha presentat quatre propostes. La primera és una bicicletada per animar la gent a fer esport i alhora per difondre maneres segures d'anar amb bicicleta. També volendissenyarunes samarretes on la venda de les quals aniria en benefici de l'Unicef. La tercera de lespropostesha estatimpulsar camisescolarsmésseguraa laparròquiai la quarta fer una nova recollida de burilles durant la primavera. Aquestes propostes han estat també acceptades i els cònsols han celebrat les idees presentades pels estudiants.

tracking