Santiago Casas guanya el premi de narrativa fantàstica i de terror

La cònsol major i els consellers comunals Josefina Rodríguez i Andreu Riba han fet entrega dels guardons

Entrega de premis de narrativa fantàstica i de terror d'EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encampha celebrat aquesta tarda l’entrega de guardons del XIV premi de narrativa fantàstica i de terror organitzat pel servei de biblioteques comunals, que enguany ha acollit un total de 95 participants. Elguanyador en la categoria d’adults ha estat Santiago Casas amb el relat ‘La carnisseria del senyor Rudolf Maier'.

L’acte ha tingut lloc a la biblioteca d’Encamp i ha comptat amb la cònsol major, Laura Mas, i els consellerscomunalsJosefinaRodríguez i Andreu Riba.

El jurat d’enguanyha estat format perles escriptores Núria Gras, Laura Tejada i Sònia Puente i el cineasta Álvaro Rodríguez, a més de personal tècnic de les biblioteques.
En la categoria cadets'ha endut el primer premi,Txell Pérez, amb 'El miratge', el segon premi ha estat perÍngrid Lasheras, amb el relat 'Aquella nit' i el tercer premi ha estat perJana Escabias, amb relat 'El salt més llarg'. En la categoria joves el primer premi ha estat perLaia Martínez, amb el relat 'Un nou inici', el segon premi ha anat perMaitaneDomínguez, amb el relat 'La pantera' i el tercer premi ha estat perJana Sánchez, amb el relat 'L'experiment de l'horror: el cas de la morgue' i Stanies Vea Uclaray, amb el relat 'Cavall Celíac'.

La categoria adults el primer premi ha estat perSantiago Casas, amb el relat 'La carnisseria del senyor Rudolf Maier', el segon premi ha estat perLiliana Cacais, amb el relat 'No estaràs sola' i el tercer premi ha estat per Josep Maria Mangot, amb el relat 'Em miren'.

tracking