La nova edició de Sabors d'Advent dona el tret de sortida

El parc de la Mola acollirà des d'avui i fins al 10 de desembre diverses activitats

Inaugurada l'edició de Sabors d'advent 2024Comú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cònsol major, Rosa Gili, i el conseller de vida cultural, Valentí Closa, han inaugurat aquesta tarda la nova edició de Sabors d'Advent, que té lloc al parc de la Molafins el10 de desembre. D'aquesta manera es dona el tret de sortidaa deles accions del 'Nadal Rocambolesc' de la parròquia, que acull diferentsactivitats,comel Pessebre vivent i diversos espectacles i tallers.

El Parc de la Mola acollirà des d'avui i fins al 10 de desembre, concerts amb música en directe a partir de les 18 hores. Formacions musicals del país comSweetVictoria, DuetSax,TheRoyalFive,JonainaSalvador iSergioVicentei Cor Rock, entre altres, actuaran dinselSabors d'Advent on també tindran cabuda les paradetes de menjar d'hivern i d'objectes de regal i decoració de Nadal. En total, durant els deu dies de Sabors d'Advent tindran presència fins a 16 artesans i 5 restauradors.

Paral·lelament, el 'Nadal Rocambolesc' comptarà amb tallers, contacontes d'Advent, espectacles de carrer i de titelles, entre altres. No hi faltarà l'anunci del patge Reial, la recollida de cartes del Carter Reial i la cavalcada dels Reis d'Orient durant el vespre deldivendres5 de gener que servirà per tancar els actes de Nadal.

Sabors d'Advent

tracking