La cursa solidària 'La Llufa' nova proposta per Nadal

El plat fort de les activitats és 'L'Última Ossa d'Ordino'

Presentació el programa de Nadal d'OrdinoComú Ordino

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Nadalarriba a Ordino elproper 8de desembre amb l'encesa de llums i l'inici de la Fira de Nadal, que omplirà el poble de casetes amb diferents productes. La Fira s'allargarà fins al diumenge dia 10, i es faran diverses activitats, com actuacions i tallers.

El comú destaca com a activitat de Nadal 'L'Última Ossa' d'Ordino'el diumenge 10, l'actuació anirà a càrrec de l'Associació de Cultura Popular d'Ordino, arrencarà a les 11.45 hores al Prat del Call amb 'L'ossa infantil' seguida de 'L'última Ossa d'Ordino'. Més enllà d'aquest cap de setmana farcit d'actes, durant totes les festes es duran a terme diverses activitats, entre les quals destaquen un nou concert de gòspel el 23 de desembre el tradicional tió a la plaça Major el dia 24 o l'arribada dels Reis el 5 de gener.

Cursa de la Llufa

Com a novetat important en la programació d'actes per aquestes festes nadalenques és la primera edició de la cursa popular solidària la Llufa, queescelebrarà el 28 de desembre a les 20 hores. La cursa gira entorn de la proposta de recollir joguines perquè cap nen es quedi sense. Els participants es podran inscriure a la cursa entre el 4 i el 28 de desembre a Tràmits del comí o a la Biblioteca comunal.

La inscripció consistirà en una joguina nova que el participant haurà de lliurar i a canvi rebrà una "llufa-dorsal" que es podrà decorar i personalitzar. A més, els participants rebran un obsequi a canvi d'aquesta participació. La caminada solidària tindrà un recorregut urbà d'uns tres quilòmetres amb sortida de la plaça Major i s'ha concebut com una proposta popular, divertida i solidària.

tracking