L'Ossa d'Ordino estrenarà un espectacle representat només per infants

Una edició anterior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Ossa d’Ordinosecelebrarà el 10 de desembre a tres quarts de dotze al Prat de Call. La representació teatral ha guanyat participants en els darrers anys. L’èxit, inesperat per l’organització impulsora d’aquesta tradició, ha fet que l’Associació de CulturaPopulard’Ordino hagi decidit dividir la representació en dues parts. La primera, anomenada El despertar de l’osseta d’Ordino, serà representadaíntegramentpel grup d’infants, i la segona, L’última Ossa d’Ordino, pel grup d’adults.

Aquest any els adults i els infants formaven part de la mateixa representació, peròa causa del’increment de participants els organitzadorsl’han separat en dues actuacions. De la mateixa manera, les dues actuacions estan connectades, ja quela representació infantil simula que són els fills i filles dels mateixos personatges adults. Els trenta actors assagen intensament des de principi de novembre, van explicar fonts de l’organització.

L’Ossa d’Ordino és una farsa burlesca que explica com uns dallaires mandrosos maten la darrera ossa que es va veure per Ordino a mitjan segle passat. La representació folklòrica congrega cada any centenars de persones al Prat de Dall.

tracking