Canillo avala el parc eòlic del pic del Maià

El comú tanca el tercer trimestre amb 7,6 milions de superàvit

Sessió de comú de Canillo d'aquest matíComú

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de Canillo ha aprovat avui l'informe vinculant i favorable per construir el parc eòlic de FEDA a l pic del Maià i considera que és "un pas imprescindible en la transició energètica al país", indica en un comunicat. La corporació destaca que l'aval del comú "és un pas fonamental en les procés d'implementació d'aquesta infraestructura" per produir d'energia renovable ja que per tirar endavant el projecte és necessària l'autorització dels dos comuns afectats, Canillo i Encamp. Una vegada hi hagi la conformitat de les dues parròquies l'empresa energètica farà el projecte per iniciar les obres.

Canillo ressalta que l'equipament es convertirà en el segon en generació d'electricitat al Principat, la meitat que a la central de FEDA, gràcies a la instal·lació de deu molins eòlics. Els cònsols de Canillo han destacat "el compromís amb la transició energètica i el convenciment que una infraestructura com aquesta ha de tenir lloc al Principat per continuar avançant en els reptes de sostenibilitat".

La sessió d'aquest matí ha servit també per aprovar els comptes del tercer trimestre que deixen un superàvit de 7,64 milions d'euros al comú que ha registrat ja 16 milions d'ingressos, el 73,1% del que s'havia pressupostat, informa la corporació.

tracking