Les terceres Jornades de l'Energia se centren en l'aigua

L'esdeveniment tindrà lloc a la sala Sergi Mas el proper 30 de novembre

Presentació de les III Jornades de l'EnergiaComú Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició de les Jornades de l’Energia i Ciutats Sostenibles organitzades pel comú de Sant Julià de Lòria, juntament amb FEDA i l’Empresa Familiar Andorrana (EFA), tractaran l'aigua com a tema principal. L'esdeveniment compta de diverses ponències i dues taules rodones a càrrec d'experts. Segons ha informat el comú lauredià, la voluntat és mostrarque “l’aigua és un be molt preuat i que cal parlar-ne per poder aportar solucions", va explicar el cònsol major, Josep Majoral.

L'acte tindrà lloc a la sala Sergi Mas de la parròquia laurediana el proper 30 d'aquest mes i començarà a les 9 del matí fins a les 14 hores.

Intervindran en les ponències Lluís Ridao, director de RIDAO i exdirector de l'Agència Catalana de l'Aigua, Marta Domènech,investigadora d’Andorra Recerca i Innovació,Domènech Torra,el cap d’explotació de FEDA. També hi serà Assumpció Majoral, membre de la direcció de Tag Systems SAU, iJoan Rodés, director de nous projectes del Grup Heracles.

A la primera taula rodona s'hi sumaranel director tècnic de Mútua Elèctrica, Joan Carles Grau, i el cap d’àrea de Medi Natural Biodiversitat i Paisatge del departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Maria Naudí. La segona oferirà intervencions deldirector de BMS Consultoria Estratègica by BOMOSA, Albert Batalla.

tracking