tradicions

Encesa de llums de Nadal als eixos comercials demà

Mobilitat recomana evitar el centre vila de la capital de les 17.45 hores a les 18.30 hores

Andorra la Vella dona la benvinguda al nadal amb la tradicional encesa de llums al mercat de nadalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella dona la benvinguda aquest cap de setmana al Nadal amb l'inici de la vuitena edició del Poblet de Nadal. La inauguració, es dividrià en dos dies. El divendres tindrà lloc la tradicional encesa de l'enllumenat als eixos comercials i al Centre històric amb l'acompanyament de la banda de l'institut de música d'Andorra la Vella. D'altra banda, el dissabte s'estrenarà la nova coreografia de les Fonts del passeig de la Rotonda.

Els cònsols majors de la capital i Escaldes-Engordany, Astrié i Gili, faran l'encesa de llums de l'eix comercial al carrer de la Unió a les 18 hores i a continuació la Banda de l'institut de música de la capital farà una cercavila per l'avinguda Meritxell fins a la plaça Príncep Benlloch. El servei de Mobilitat alerta de talls de trànsit entre les 17.45h i les 18.30h al carrer del Valira a partir de la rotonda de la Dama de Gel, a l'avinguda Meritxell des de la cruïlla amb l'avinguda Dr. Mitjavila i a l'avinguda Santa Coloma en sentit nord. Mobilitat ha informat que es desviarà als vehicles a carrers adjacents i que la circulació s'anirà restablint a mesura que avanci l'espectacle.

Pel que fa al Mercat de Nadal de la plaça del Poble, començarà a les 19 hores amb l'encesa del sostre de llums per part d'Astrié, el cap de Govern Xavier Espot i la subsíndica general, Sandra Codina. El Cor dels Petits cantors d'Andorra i la banda de l'institut seguiran amb el consert a la glorieta. També hi haurà xocolatada popular, que es repartirà a la plaça Príncep Benlloch. Per finalitzar a les 20 hores es podrà gaurdir del castell de focs d'artifici.

Quant a dissabte a les 18.30 hores es podrà veure el primer itinerari de gran format de la temporada per l’avinguda Meritxell, Phare Ouest, amb una coreografia protagonitzada per xanquers.Posteriorment, s’estrenarà el nou espectacle de les Fonts del passeig de la Rotonda, Colors de Muntanya, de l’artista andorrà Jordi Claret, a les 20.30 hores. L’espectacle és el guanyador del concurs organitzat pel comú per trobar la melodia de Nadal. Es podrà veure tots els divendres i dissabtes a les 20.30 hores, i els dies 6, 7, 26, 27, 28 i 31 de desembre i 1, 2, 3 i 4 de gener, juntament amb el tema Viva la Vida, de Coldplay.

El dissabte ambé s’estrenarà el dissabte l’espectacle de llum i so que s’ubicarà a l’avinguda Meritxell, a la façana de l’antiga caserna de Bombers. Simfonia de llums és una cortina de llum i so amb animació que es reproduirà cada hora en punt dels divendres, dissabtes i festius a partir de les 18 hores fins a les 21 hores, i de dilluns a dijous, a les 18 i les 19 hores.

tracking