Un gran planetari serà l'activitat central per Nadal

S’hi projectaran dues pel·lícules infantils i dues per a tots els públics

L'Estelàrium.LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú de la Massana centrarà la seva oferta situant els estels i la Via Làctia com a protagonistes. L’activitat central, l’Estelàrium, es tracta d’un gran planetari que estarà instal·lat al teatre de les Fontetes,en el qual els espectadors podran explorar l’univers a través de diverses pel·lícules amb una pantalla esfèrica i un sistema d’audició immersiu que tindrà una durada de 30 minuts.

S’hi projectaran dues pel·lícules infantils, L’aventura sideral d’Aladí i La caputxeta vermella i el telescopi de l’àvia, i dues produccions per a tots els públics, Explorant el sistema solar i De la Terra a l’Univers. Les entrades es poden adquirir a la web de Planetarium Go!, l’empresa encarregada de l’espectacle.

El Nadal de la parròquia s’inclou dins de l’estratègia de promocionar l’observació dels estels coincidint amb la pluja d’estels, els Gemínids, amb un nombre elevat de meteors per hora.

Tot i que les accions de l’Estelàrium es tancaran el 5 de gener, el planetari romandrà obert fins al 14 de gener. L’arribada del Pare Noel i el Reis d’Orient serà a la plaça de les Fontetes i el Pare Noel passarà uns dies a Pal Arinsal per recollir les cartes dels infants. La visita començarà al peu del telecabina. Pel que fa a l’oferta gastronòmica hi haurà vi calent, taules d’embotits, hamburgueses, xurros i gofres.

tracking