detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany té organitzades un total de 24 activitats nadalenques per a tots els públics i la majoria són gratuïtes. La parròquia s’endinsa a partir de les sis de la tarda de divendres vinent dins un Nadal Rocambolesc, en què tindran lloc diferents accions, entre les quals l’encesa de llums de Nadal, que marcarà l’inici del cicle festiu.

La sala Prat del Roure acollirà un homenatge al músic del blues amb el concert de B. B King Spititual, a càrrec del Chicago Mas Choir. La Nit de gòspel serà dissabte 2 de desembre a les 21.30 hores i les entrades per assistir als concerts es podran adquirir a través del web del comú a un preu de 10 euros.

Durant el 22 i 23 de desembre, la sala Prat del Roure acollirà també el Pessebre vivent, que despés d’una aturada de quatre anys torna amb un format que compta amb audiovisual.

El parc de la Mola acollirà cada dia des de l’1 fins al 10 de desembre música en directe des de les 18 hores a càrrec de grups musicals del Principat, com Sweet Victori, Duet Sax, The Royal Five i el Cor de Rock. S’obrirà el mercat cada dia de les 17 a les 20 hores.

tracking