La llar de jubilats tanca durant la setmana vinent

El servei de menjador funcionarà amb recollida per emportar

Menjador de la llar de jubilats.COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La llar de jubilats d’Escaldes-Engordany estarà tancada als usuaris del 20 al 26 de novembre (és a dir, tota la setmana que ve) arran del trasllat del servei a l’edifici remodelat del Prat Gran, segons va informar ahir el comú escaldenc en un comunicat de premsa. Durant aquests dies i de vuit del matí a cinc de la tarda tampoc s’oferirà el servei d’atenció telefònica.

Tot i això, el servei de menjador no se suspèn i continuarà funcionant amb normalitat. Així, mentre duri el tancament s’establiran tres dies per fer la recollida dels àpats a les instal·lacions del Prat de les Oques. Dilluns els usuaris podran recollir el menjar del mateix dia i el de dimarts; dimecres, el del dia i el de dijous, i, divendres, el del mateix dia. Aquests menús s’hauran de consumir a casa, ja que el menjador no estarà disponible per als usuaris. A partir del 27 de novembre els usuaris ja podran instal·lar-se a la nova llar i el servei es reprendrà amb normalitat, va informar el comú.

Les obres d’ampliació i reforma de la llar de jubilats van posar-se en marxa l’última setmana de setembre de l’any passat. Els treballs han consistit en la construcció d’una planta addicional superior i en la remodelació de la planta existent de l’immoble. Just abans de l’arrencada de les obres el comú va habilitar un local de dos pisos al Prat de les Oques per mantenir el servei.

tracking